- Renaissance huidverbetering


 
 

 Nieuw bij Renaissance

So-Up-Reloaded

Facelift zonder operatie (So Up)

Je bent zo jong als je je voelt. Dat klinkt leuk, maar op een gegeven moment begint je huid je toch echt te verraden dat je geen 20 meer bent. Met de nieuwste technieken en apparatuur is hier nu echter wat aan te doen! De So Up Reloaded is de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere huid, de behandeling is ook niet belastend en wordt zelfs als prettig ervaren. De apparatuur doet dan ook precies wat het belooft: het werkt opliftend (So Up) en laadt de huid weer op (Reloaded).

De So Up Reloaded biedt een combinatie van vijf verschillende functies: radiofrequentie, bindweefselmassage, photodynamic,  ultrasound en myo regenesis. De spieren worden micro termisch gestimuleerd dankzij de micro elektrische impulsen en radiofrequentie. De So Up Reloaded biedt een ongekend resultaat en combineert dit met een gevoel van well-being. De So Up kan zowel voor het lichaam als voor het gezicht gebruikt worden. Wordt de So Up gebruikt voor het gezicht, dan is dit te vergelijken met een facelift zonder operatie.

Door lymfedrainage wordt de huid van binnenuit gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast geeft de So Up Reloaded een bindweefselmassage, die je huid activeert om nieuwe bindweefselcellen aan te maken én daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels. Het gevolg is dat je de conditie van je huid verbetert en er strakker en voller uitziet. Door de trillingen van de radiofrequentie wordt het lichaam geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken én afvalstoffen sneller af te voeren. Ook activeert het de korte spiervezels die hierdoor meer spierkracht krijgen wat weer zorgt voor meer volume in de huid. Door de warmte die het licht van de photodynamische functie produceert, is de prikkeling van aanmaak van nieuwe cellen en het afvoeren van afvalstoffen nog intensiever, daarmee krijg je een verstrakking in het onderhuids bindweefsel. Als laatste functie is er nog de ultrasound, die een herstellende werking op het bindweefsel heeft.

Bij Renaissance kunt u terecht voor behandelingen met de So Up Reloaded. Voordat wij u gaan behandelen zullen wij uw huid eerst analyseren en een persoonlijk behandelplan samenstellen. We zullen kijken welke techniek het beste bij uw huidtype en wensen past. Na één behandeling zie je al duidelijk verschil, maar voor een optimale werking adviseren we een kuur van vijf à tien behandelingen. Daarnaast wordt u geadviseerd om elke 4 tot 6 weken terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Behandeling los € 175,00 in kuur verband gelden er andere tarieven, vraag ons naar de mogelijkheden.

Oxy Life Nova

Zuurstof therapie voor het gezicht en lichaam

Oxy Life Nova is een behandeling door middel van zuurstof infusie en Oxy needling ®, ideaal voor de behandeling van onder andere rimpels, pigment, doffe/vale huid, striae en cellulitis.

Zuurstof infusie is een speciale gezichts- en lichaamsbehandelings techniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van 98% geconcentreerde zuurstof die door middel van 2 bar druk in de huid gebracht wordt. En dringen daardoor door tot de diepere huidlagen. het is daardoor mogelijk om een gezichts- of lichaamsbehandeling te geven waarbij werkzame bestanddelen de epidermische barrière door kunnen dringen tot in de dermische cellen, zonder naalden te gebruiken. Dit maakt het een ideale behandelingsmethode voor onder andere de hele gevoelige huidtypes. De werkzame bestanddelen van bijvoorbeeld een serum kunnen op deze manier pijnloos doordringen tot de lagen van de huid waar deze stoffen hun werk kunnen doen.

Verder maakt de Oxy Life Nova het mogelijk om een unieke combi te maken tussen zuurstof infusie en microneedling. We noemen dit de zogenaamde Oxy needling.

Oxy Needling ® is een pijnloze en effectieve techniek om rimpels, vale teint, fijne lijntjes, pigment, acnelittekens en hyperpigmentatie aan te pakken. Bovendien is Oxy needling uiterst effectief bij zowel de rode als ook de witte striae. Naast de Oxy needling kan men met de Oxy Life Nova ook nog bindweefselmassage en lymfedrainage geven. Dit kan zowel op het gezicht als op het lichaam toegepast worden. Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven. Deze zeer effectieve bindweefsel stimulatie zorgt voor een nog beter anti-cellulitis en afslankende effect. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid en onderhuid weer een gezonde structuur krijgen. De huid is dus gezonder, ziet er beter uit, straalt en voelt zachter aan!

Voor meer informatie vraag ons naar de mogelijkheden.